Coaching en therapie voor volwassenen

Volwassenen

Praktisch aan de slag met een voor jouw belangrijk doel gericht op de toekomst? Een traject waarin je ontdekt hoe je door het veranderen van je gedrag, denkpatroon en overtuigingen belemmeringen kunt weghalen? Coaching is doeltreffend en gericht op korte termijn doelen, waarin we deze doelen en andere wensen onderzoeken. Tegelijkertijd krijg je meer inzicht in de waarden en krachten van jezelf en leer je deze herkennen en mee te nemen in het dagelijks leven.

Door mijn psychosociale achtergrond met jongerentherapie, integreer ik mijn coaching met integratieve therapie. Hierin maak ik gebruik van behandelmethodes gericht op het hele plaatje: cognitief, fysiek, sociaal-emotioneel en spiritueel (=integratief). Dit maakt mijn ondersteuning nog waardevoller: persoonlijk, doeltreffend en duurzaam.

We bewandelen allemaal ons eigen pad. Sommige stappen maken je sterker. Bij andere stappen kun je het gevoel hebben belemmerd te worden. Of vast te lopen.
Tijdens onze wandeling zijn we allemaal uitgerust met kracht en veerkracht, wat ons helpt oplossingen te vinden om de volgende stap te zetten. Maar soms lukt het niet om deze in te zetten.

In ons allemaal zit deze kracht om veerkrachtig te zijn, oplossingen te vinden en te reflecteren.
Sommige periodes in het leven dagen je in die mate uit, dat je vastloopt en niet bij die sterke kanten van jezelf komt.
Coaching is een dynamische tool om te werken aan diverse vraagstukken:

Persoonlijke ontwikkeling
Balans vinden in het dagelijks leven
Verbeteren van vaardigheden
Bereiken van een of meerder doelen
Andere dilemma’s (ook op zakelijk gebied*)

Denk aan: grenzen stellen, gevoel van eenzaamheid, ‘wie ben ik & wat wil ik?’, balans tussen privé en werk (&Gezin), gevoel van leegte, stress & vermoeidheid, angsten, depressieve gevoelens & negatieve gedachten, overprikkeling, overall niet lekker in je vel zitten, onzekerheid en meer.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we kunnen ontdekken of er wederzijds vertrouwen is in elkaar en in de eventuele sessies die wij samen ondernemen. Naar aanleiding van onze kennismaking bespreken we hoe we verder gaan, en stel ik een behandelplan op waar we aan het eind van elke sessie op terug kunnen kijken. Bewandel je nog op je eigen pad?

Afhankelijk van de hulpvraag beslaat een coachingstraject tussen de 4 en 10 sessies van 60 minuten, (Ik bied de mogelijkheid tot het afnemen van een coachingspakket, dit wil zeggen dat ik een compleet pakket aanbied van een aantal overengekomen sessies. Bij het afnemen van dit aantal geldt een korting van 10%.)

Scroll naar boven